Om os


Webtec er leverandør af IT løsninger til hotel og restaurations branchen. Vores årelange erfaring gør at vores produkter er lavet af hotel og restaurations folk, til hotel og restauranter.

De fleste konkurrenter har produkter der er udviklet af mennesker som kun har erfaring med programmering af software og således ikke har prøvet at stå “på den anden side af desken”. Det har vi. Den erfaring gør at alle vores produkter er unikke og gennemtænkte.

Vores passion for cutting-edge teknologi og forskning har hjulpet os med at udvikle mange flere indsigtsfulde og innovative løsninger til branchen. Disse omfatter POS-software, hotel management system, channel managementsoftware og web-baseret reservation motorer.

Hver softwareløsning som Webtec udbyder møder de krav vores kunder og en hurtigt voksende hotel-og restaurationsbranchen stiller.

Med en sideløbende udvikling og tilpasning af vores produkter, er I sikret med en løbende opgradering af eksisterende moduler og tilføjelse af nye moduler.

Mens kunder er livsnerven i Webtec, har vores hold har været den drivende kraft bag vores vækst. Webtec er stolt af at sige, at vi har et team, der er den rette blanding af specialister og generalister. Mens vores tekniske rygrad styrkes af nogle af de skarpeste software ingeniører i branchen, kan vores marketing styrke tilskrives vores out-of-the-box tænkere af salgs-og support team.

Så som vi siger her hos Webtec : Hvad kan vi gøre for dig?


hotel booking program

Screenshots fra Athene POS Software